1p

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon: erősödött az euróval és a dollárral szemben, gyengült kissé a svájci frank ellenében.

Az eurót este hat órakor 389,62 forinton jegyezték a kora reggeli 391,10 forint után, a dollár jegyzése 363,48 forintra ment le 363,97-ről, a svájci franké 399,03 forintra emelkedett 398,84 forintról.

Csütörtök esti jegyzésén a forint erősebben állt a hó eleji kezdésnél: 1,0 százalékkal az euró, 0,5 százalékkal a dollár és 1,3 százalékkal a svájci frank ellenében.

Az év eleje óta a forint az euróval és a dollárral szemben gyengült, 1,6 százalékkal az euró és 4,6 százalékkal a dollár ellenében, 3,2 százalékkal erősödött viszont a svájci frankkal szemben. (MTI)

Merthogy erősödött a forint
Merthogy erősödött a forint
Fotó: Depositphotos

További árfolyamokat a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalán talál. >>

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!