1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem rángatják nagyon a napokban a forintot - jóval olcsóbban szerezhetünk be most eurót, mint mondjuk az év elején.

Rendkívül szűk sávban mozgott a forint a főbb nemzetközi devizákkal szemben. Az eurót reggel hét órakor 371,58 forinton jegyezték az előző nap délután hat órai 371,77 forint után. A dollár jegyzése péntek reggel 341,76 forinton állt 341,61 forint után, a svájci frank pedig 380,38 forinton 380,24 után. A Privátbankár Árfolyamkereső grafikonján az euró jegyzésének alakulását láthatja:

Péntek reggeli jegyzésén a forint kissé gyengébben áll a hétfői kezdésnél, 0,3 százalékkal az euró, 0,6 százalékkal a dollár és 0,5 százalékkal a svájci frank ellenében.

A legfrissebb árfolyamokat itt találja >>

A június havi kezdéshez képest is kevéssé változott a forint árfolyama az MTI összefoglalója szerint, 0,3 százalékkal gyengült az euróval szemben, 0,8 százalékkal erősödött a dollár ellenében és szinte változatlan az árfolyama svájci frankban.

Az év eleje óta a forint erősödött, 7,0 százalékkal az euróval, 8,4 százalékkal a dollárral és 5,8 százalékkal a svájci frankkal szemben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!