1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Erősödött a forint mintegy fél százalékkal a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest hétfőn a bankközi devizapiacon.

Az eurót délután hat órakor 382,69 forinton jegyezték a kora reggeli 384,46 forint után, a dollár jegyzése 354,43 forintra csökkent 356,42 forintról, a svájci franké pedig 400,88 forintra ment le 402,86-ról.

A hetet a forint mindhárom devizával szemben gyengébben indította az egy héttel korábbi kezdésnél: 0,6 százalékkal az euró, 0,7 százalékkal a dollár és 0,8 százalékkal a svájci frank ellenében.

Élőben frissülő, további árfolyamokért kattintson laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

A szeptemberi kezdésnél gyengébben áll a forint hétfő délutáni jegyzésén: 0,4 százalékkal az euróval, 0,8 százalékkal a dollárral és 0,7 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta a forint az euróval szemben 4,2 százalékkal erősödött, 5,1 százalékkal áll erősebben a dollárral és 0,7 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!