1p

Tétovázott a magyar fizetőeszköz, nem tudta merre induljon.

Vegyesen alakult hétfőn, július első kereskedési napján a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Az euró este hat órakor 394,63 forinton, a kora reggeli 394,75 forinttal közel megegyező jegyzésen állt. A dollár jegyzése 367,95 forintra ment fel 367,05-ről, ami 0,2 százalékos forintgyengülésnek felel meg, a svájci franké pedig 407,05 forintra csökkent 407,95 forintról, 0,2 százalékkal erősebb forintot jelezve.

Júniusban gyengült a forint, 1,3 százalékkal az euróval, 2,5 százalékkal a dollárral és 2,4 százalékkal a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta a forint 3 százalékkal gyengült az euró, 6 százalékkal a dollár ellenében, de 1,3 százalékkal erősebb a svájci frankkal szemben.

További árfolyamokért kattintson a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!