1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Felemás napon van túl az árfolyam.

Vegyesen alakult, csekély mértékben változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest szerdán a bankközi piacon. Az eurót este hat óra előtt 387,32 forinton jegyezték a kora reggeli 387,73 forint után, a dollár jegyzése 358,04 forintra csökkent 358,53 forintról, a svájci franké 407,04 forintra ment fel 406,94-ről.

Élőben frissülő, további árfolyamokért kattintson laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

Szerda esti jegyzésén a forint erősebben áll a hét eleji kezdésnél, 0,4 százalékkal az euró, 0,8 százalékkal a dollár és 0,7 százalékkal a svájci frank ellenében. A februári kezdéshez képest a forint 1,0 százalékkal gyengült az euróval szemben, 0,9 százalékkal áll gyengébben a dollár ellenében és 1,1 százalékkal erősödött a svájci frankkal szemben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!