1p

Nem volt jó napja a forintnak.

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, a svájci frank ellenében alig változott.

Az euró jegyzése este hat órára 386,66 forintra változott a kora reggeli 385,61 forintról, a dolláré pedig 355,69 forintra ment fel 354,16 forintról. A svájci frankkal szemben a forint kissé erősödött, a frank jegyzése 393,12 forintra csökkent 393,28 forintról.

Csütörtök esti jegyzésén a forint erősebben áll a hétfői kezdésnél mindhárom devizával szemben, 0,3 százalékkal az euró, 1,3 százalékkal a dollár és 1,1 százalékkal a svájci frank ellenében. A májusi kezdés óta a forint 1,2 százalékot erősödött az euróval, 3,0 százalékot a dollárral és 1,5 százalékot a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta a forint 0,8 százalékkal gyengült az euróval és 2,4 százalékkal gyengült a dollárral szemben, 4,7 százalékkal áll erősebben viszont a svájci frank ellenében.

További árfolyamokért kattintson a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalára! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!