1p

Erősebb a forint a bankközi devizapiacon szerda reggel, mint kedd este volt. 

Két lépcsőben ugrott 380 forint körüli szintekről 400 fölé az euró jegyzése a bankközi devizapiacon: március 13-án és március 15-én volt jelentősebb napon belüli gyengülés. Most másfél nap alatt újra 390 alá került a jegyzés - legalábbis így állunk szerda reggel.

Az eurót reggel hét órakor 388,82 forinton jegyezték az előző este fél hétkor tartott 389,25 forint után. Ebből az előnyéből aztán egy bő fél órával később veszített a forint - már 389,11 forinton jegyezték az eurót,  de még mindig az esti érték alatt. Ez a Privátbankár.hu Árfolyamkereső grafikonján is látszik:

A dollár jegyzése 360,95 forintra ment le 361,59 forintról, a svájci franké pedig 391,19-re 391,65 forintról.

Kedd reggeli jegyzésén a forint 2,5 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval, 3,1 százalékkal erősebben a dollárral és 2,5 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta a forint 2,7 százalékot erősödött az euró, 3,3 százalékot a dollár és 3,1 százalékot a svájci frank ellenében - írja az MTI.

Friss árfolyamokat a Privátbankár Árfolyamkeresőben talál  >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!