1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A csütörtök reggelt közölt adatok szerint egyelőre nem csökken az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma, ellenben az elhunytak száma szokatlanul magas volt.

Az Operatív Törzs közleménye szerint 848 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 27 309 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Jó hír, hogy a fertőzöttek többségénél továbbra is enyhébb lefolyású a betegség, és a kórházban kezeltek számában is további csökkenést láthatunk az egy nappal korábbi adattal összevetve. Szerda reggel ugyanis 773 ápoltról érkezett hír, míg a legfrissebb adat szerint 757 koronavírusos beteget ápolnak kórházban. Közülük 52-en vannak lélegeztetőgépen, ami szintén javulást jelent a korábbi 54 érintetthez képest.

Szomorú hír ugyanakkor, hogy elhunyt 16 beteg, így az elhunytak száma 781 főre emelkedett. Az elhunytak száma sajnálatos rekordot jelent, ugyanis a vírus szövődményei következtében még soha nem haltak meg egy nap ilyen sokan.

A most publikált számok szerint 6118-an már meggyógyultak, míg az aktív fertőzöttek száma 20 410. Az aktív fertőzöttek 37 százaléka, az elhunytak 53 százaléka, a gyógyultak 37 százaléka budapesti.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!