2018. július 4. 08:28
mfor.hu

Reggel a forint egy technikailag fontos szinthez ért, a grafikon további erősödést sejtet.

Jelentősnek mondható erősödést mutatott a tegnapi kereskedésben a forint árfolyama, az euró-forint jegyzése a délelőtti 330 feletti szintekről 327 alá csökkent, majd némileg visszakorrigált. 


Szerda reggel viszont ismét erősödést mutatott a magyar fizetőeszköz, és megközelítette a kulcsszintnek tekintett 326,40-es szintet. Nagy kérdés, hogy innen merre tud elmozdulni a forint, az ugyanakkor biztató, hogy úgy tűnik a múlt héten tapasztalt nyomás enyhülni látszik, illetve a tőkepiacon is kicsit nőtt a kockázati kedv.

Az Equilor elemzői szerint a 330-330,50-es zóna technikai ellenállást is képez a jövőre nézve, ugyanakkor tartós forinterősödés csak a 326,40-es szint szignifikáns letörése esetén várható, mivel ott húzódik egy rövid távú kitörési szint. Amennyiben a következő napokban sikerülne ez alá visszasüllyedni, a soron következő támasz a 161,8%-os Fibo-szint 323,35-nél, majd a 30 napos mozgóátlag, mely jelenleg 322,44-nél található. 


Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.