<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Legutóbb a 31. játékhéten volt telitalálat az ötöslottón Magyarországon, amikor is a szerencsés nyertes 1,345 milliárd forintot nyert. A nyertesnek 2021. november 5-ig kell jelentkeznie a nyereményért a Szerencsejáték Zrt.-nél. 2018-ban egy nyertes nem vette át az akkori közel 1,7 milliárdos nyereményét. Az alábbi házak között olyan is akad, amire mindkét nyeremény összegére is szükség lenne. Most megtaláltuk Magyarország legdrágább eladó házát, aminek megvételéhez mindkét lottónyereményre szükség lenne.

Magyarország legdrágább háza kerek 3 milliárdért

Ez a ház Budapest II. kerületének eladó kínálatában található. Az amerikai stílusú, kívül-belül minden tekintetben magas színvonalúan kivitelezett, valóban extra luxus életet biztosító ingatlan gyönyörű zöld környezetben található.

A 2016-ban 4000 négyzetméteres telekre épült 1100 négyzetméteres 11 szobás házban 7 fürdőszoba és 3 gardrób is található. A házban két nappali és egy 80 négyzetméteres konyha-étkezőt alakítottak ki. A házhoz wellness is tartozik - gőzkabinnal és szaunával. A 3 milliárdos ár a Cavalli bútorok árát is tartalmazza. Az ingatlan hirdetést a megveszLAK.hu budapesti ház kínálatában lehet megtalálni.

Ingatlan árak Budapesten

hirdetés

Az egész országhoz hasonlóan, az eladóként hirdetett Budapesti lakások átlagos négyzetméterárában is hatalmas különbségek vannak. Három kerületben is egymillió forint felett van az átlagos négyzetméterár. A legdrágábbak a lakások az V. kerületben, ahol majdnem 3-szor annyiba kerül egy átlagos lakás négyzetmétere, mint a legolcsóbb XXIII. kerületben hirdetett átlagos lakásé. Budapest I. kerület eladó lakásainak az ára csak egy kicsit van elmaradva a győztes V. kerület lakásainak az árától. A drágább kerületek középmezőnyében található XIII. kerületben hirdetett lakások átlagos négyzetméterára is 900000 fölött van.

Az V. kerületben átlagosan csak 33 négyzetméteres lakásra lesz elegendő a 40 millió forint, míg a legolcsóbb XXIII. kerületben ugyanezért az összegért akár 90 négyzetméteres lakáshoz is hozzá lehet jutni.

Azt régóta tudni lehet, hogy a belvárosban és a Budai oldalon a legdrágábbak a lakások Budapesten és erre ez a kutatás sem tud rácáfolni. A 3 legdrágább kerület az V. kerület az I. kerület és a XII. kerület.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.