1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Úgy tűnik a szaúdi állami olajcég tőzsdére vitele mégsem fog megvalósulni.

Jó ideje készítették már elő a világ egyik legnagyobb olajvállalatának tőzsdére lépését. Az elemzők ezt a történelem legnagyobb részvénykibocsátásaként jelezték előre.

Most azonban úgy tűnik, a Saudi Aramco tőzsdei bevezetése meghiúsulhat. Az IPO, ami feltehetőleg a világ legértékesebb cégeként értékelte volna a szaúdi állami olajvállalatot, több forrás szerint se fog megvalósulni belátható időn belül., írta hírlevelében az Equilor. A források szerint több dolog is közrejátszhat a döntésben, többek között a Saudi Basic Industries felvásárlásának terve.

A hírt Szaúd-Arábia energiaügyi minisztere ugyan cáfolta, de elismerte, hogy elhalasztják a bevezetés időpontját a kedvező körülmények megjelenéséig. A korábban a szaúdi reformtervekben szereplő kibocsátás egyes várakozások szerint 2000 milliárdra, azaz 2 billió dollárra értékelte volna az olajcéget.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!