TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

A kormány minden szerdán megvizsgálja a kijárási korlátozásokkal kapcsolatos helyzetet is - most is így tettek.

Szombattól újabb egy hétre meghosszabbítják a kijárási korlátozásokat, jövő héten szerdán a kormányülésen ismét felülvizsgálják a helyzetet, melyről csütörtökön fogják tájékoztatni a közvéleményt.

Az önkormányzatok szombaton 0 órától vasárnap éjfélig ismét megkapják azt a jogi lehetőséget, hogy saját maguk döntsenek a közterületek használati rendjéről - jelentette be Gulyás Gergely. A húsvéti tapasztalatok az önkormányzatok részéről pozitívak voltak, ezért döntöttek úgy, hogy ezt a jó gyakorlatot továbbra is folytatják.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.