2018. március 7. 09:22
mfor.hu

Március elején kérvényezte a Konzum Nyrt. a részvények prémium kategóriás besorolását.

A Konzum Nyrt. részvényei március 7-től prémium kategóriás részvényeknek minősülnek - közölte a BÉT honlapján a társaság. Az standard kategóriából történő átsorolást még március 2-án kérvényezték.

Tavaly október 2-ától a másik Mészáros-társaság esetében, az Opus Nyrt.-nél is megtörtént az átsorolás, mivel az Appeninn már eddig is ide tartozott, mindhárom tőzsdei társaság papírja a prémium kategóriás részvényeknek minősülnek.


A tőzsde szabályzata szerint akkor lehet prémium kategóriás egy részvény, ha a cég átlagos piaci kapitalizációja minimum 5 milliárd forint és az átsorolást megelőző időszakban a kereskedési napok 90 százalékában kereskedtek az adott részvénnyel.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.