1p

Kismértékben változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az euró jegyzése 369,96 forintra csökkent hétfő reggel hét órára a péntek esti 370,05 forintról. A dollárt 339,34 forinton jegyzik 339,95 forint után, a svájci frankot pedig 378,71 forinton 378,51 forint után. Hétfő reggeli jegyzésén 0,1 százalékkal áll erősebben a forint a hó eleji kezdésnél az euróval, 1,5 százalékkal erősebben a dollárral és 0,5 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta a forint 7,4 százalékkal erősödött az euró, 9,1 százalékkal erősödött a dollár és 6,2 százalékkal erősödött a svájci frank ellenében. (MTI)

További árfolyamokért kattintson laptársunk, a Privátbankár oldalára! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!