2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A várakozásokat meghaladó eredményt tett közzé a cég a hétfői zárás után. Nagyot ugorhat az árfolyama.

A Netflix árfolyama több mint 5 százalékot emelkedett a piaczárást követő kereskedési szakaszban, miután első negyedéves jelentésében túlszárnyalta a piaci várakozásokat. A vállalat látványosan növelte az új előfizetők számát mind nemzetközi, mind hazai területen, összesen 7,41 millió fővel. Ezzel a cég 50 százalékos növekedését ért el egy év alatt. Bevételei is növekedtek 3,7 millárd dollárral, míg a nyeresége az elemzői várakozásoknak megfelelően alakult 64 cent egy részvényre jutó nyereséggel, írja reggeli hírlevelében az Equilor. 

A Netflix stratégiáját tekintve sikeresnek bizonyult, hogy 17 országban helyi tartalomra fokuszál, majd ezeket az amerikai piacra is közvetíti minőségi feliratozással, valamint a nemzetközi mobil applikációs megoldásai is pozitív fogadtatásra leltek. Együttműködik több kábel szolgáltatóval, és kapcsolt csomagban jelenik meg a Sky, T-Mobile és Altice szolgáltatókkal. Mostantól a sor a Comcasttal bővül. Tartalom tekintetében a Netflix továbbra is filmekre és sorozatokra fókuszál, hírek felé a jövőben sem kíván nyitni a kínálatán lévő dokumentum filmeken túlmenően.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!