1p

Egyelőre nem tudott elmozdulni a szerda este elért gyenge szintekről.

Szerda délután a hazai fizetőeszköz árfolyama hatalmasat gyengült az euróval szemben, miután kiderült, hogy jelentősebb nagyságú hazánknak járó uniós pénzt függeszthetnek fel, mivel az unió nem elégedett a magyar kormány által tett vállalásokkal és törvénymódosításokkal. Csütörtök reggelre sem tudott ebből a gödörből kikászálódni a forint.

Egy euróért 410,2 forintot kértek kora reggel az esti 410,1 forint után. A dollárral szemben azonban erősödni tudott a hazai fizetőeszköz: 395,8 forint után csütörtök reggel 393,3 forintot ért az amerikai deviza. A svájci frankkal szemben viszont ugyanúgy stagnál a jegyzés, mint az euróval szemben: 418,2 forintot kellett adni egy frankért fél 8 előtt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!