1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Alig változott szerda reggelre a forint árfolyama az előző esti jegyzéshez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében viszont gyengült kissé. A hónap eleje óta a forint mindhárom devizával, különösen a dollárral szemben erősödött.

Az eurót 402,16 forinton jegyezték reggel hét órakor, szinte megegyező árfolyamon az előző esti hét órai 402,06 forinttal. A svájci frank jegyzése szintén alig változott, 404,73 forinton állt reggel hét órakor a 12 órával korábbi 404,79 forint után. A dollár jegyzése viszont 399,39 forintra emelkedett 398,51 forintról, ami 0,2 százalékos forintgyengülés.

A hó eleji kezdéshez képest a forint szerda reggeli jegyzésén 1,8 százalékkal áll erősebben az euróval, 3,6 százalékkal erősebben a dollárral és 2,2 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!