1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon a kora reggeli jegyzéshez képest.

Délután hat óra előtt az eurót 389,11 forinton jegyezték a kora reggeli 388,20 forint után, a dollár jegyzése 358,85 forintra csökkent 359,57 forintról, a svájci franké pedig 396,97 forintra ment fel 393,75-ről.

Csütörtök délutáni jegyzésén a forint gyengébben áll a hétfői kezdésnél, 1,3 százalékkal az euróval és dollárral szemben, illetve 2,5 százalékkal a svájci frank ellenében.

A májusi kezdéshez képest a forint 0,5 százalékkal áll erősebben az euróval és a svájci frankkal szemben, valamint 2,1 százalékkal erősebben a dollár ellenében.

A svájci frankkal szemben az év eleji kezdésnél 3,7 százalékkal áll erősebben a forint, de 1,5 százalékkal gyengébb az euró és 3,3 százalékkal gyengébb a dollár ellenében. (MTI)

Reggel jobb volt a helyzet
Reggel jobb volt a helyzet
Fotó: Pixabay

További friss árfolyamokat itt találhat, laptársunk, a Privátbankár részletes elemzéseit pedig itt olvashatja a témában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!