TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Ezt tette közzé a Jellinek Dániel cége, az Indotek Group közel egynegyednyi tulajdonában lévő Appeninn Holding Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. 

Eszerint a BÉT-en jegyzett társaság két leányvállalata, a balatonvilágosi PRO-MOT HUNGÁRIA Ingatlanfejlesztő Kft. 7,35 milliárd, míg a balatonfüredi Solum-Invest Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Kft. közel 5,13 milliárd forint támogatást kap a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt.-től.

Balatonfüredi szálak Balatonfüredi szálak

Az Appeninn 24 százalékos pakettjét az Orbán Viktor veje, Tiborcz István érdekeltségében lévő BDPST Zrt. ingatlanfejlesztő és -forgalmazó társaság május közepén adta el a Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője, Jellinek Dániel nevével fémjelzett Indotek Groupnak.

Az Appeninn két másik ismert nagybefektetője közül a sóskuti bejegyzésű, egy diósdi magánszemély, Balázs Attila által tulajdonolt Zinventive Zrt. 18,33 százalék felett diszponál. Az Átlátszó.hu cikke szerint az Erdélyből származó Balázs családja sok támogatást kapott a magyar kormánytól Erdélyben, s a 45 éves és több tucat cégben érdekelt vállalkozó a balatonfüredi kikötő ügyében  üzletelt Tiborcz Istvánnal és Mészáros Lőrinccel. A másik nagybefektető az OTP Ingatlanbefektetési Alap, 5,09 százalékos részesedéssel.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.