<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Ezt tette közzé a Jellinek Dániel cége, az Indotek Group közel egynegyednyi tulajdonában lévő Appeninn Holding Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. 

Eszerint a BÉT-en jegyzett társaság két leányvállalata, a balatonvilágosi PRO-MOT HUNGÁRIA Ingatlanfejlesztő Kft. 7,35 milliárd, míg a balatonfüredi Solum-Invest Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Kft. közel 5,13 milliárd forint támogatást kap a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt.-től.

Balatonfüredi szálakBalatonfüredi szálak

Az Appeninn 24 százalékos pakettjét az Orbán Viktor veje, Tiborcz István érdekeltségében lévő BDPST Zrt. ingatlanfejlesztő és -forgalmazó társaság május közepén adta el a Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője, Jellinek Dániel nevével fémjelzett Indotek Groupnak.

Az Appeninn két másik ismert nagybefektetője közül a sóskuti bejegyzésű, egy diósdi magánszemély, Balázs Attila által tulajdonolt Zinventive Zrt. 18,33 százalék felett diszponál. Az Átlátszó.hu cikke szerint az Erdélyből származó Balázs családja sok támogatást kapott a magyar kormánytól Erdélyben, s a 45 éves és több tucat cégben érdekelt vállalkozó a balatonfüredi kikötő ügyében  üzletelt Tiborcz Istvánnal és Mészáros Lőrinccel. A másik nagybefektető az OTP Ingatlanbefektetési Alap, 5,09 százalékos részesedéssel.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.