TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A Tatai-medence kiemelt járműipari térség összehangolt fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztost nevezett ki a miniszterelnök.

A csütörtökön megjelent Hivatalos Értesítő (a Magyar Közlöny melléklete) tartalmaz egy miniszterelnöki utasítást. Ennek értelmében Bencsik Jánost 2020. július 1. napjától a  Tatai-medence kiemelt járműipari térség összehangolt fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztossá nevezi ki Orbán Viktor.

Bencsik János beszédet mond a versenyképességi program támogatói okiratainak átadásán a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. június 15-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor Bencsik János beszédet mond a versenyképességi program támogatói okiratainak átadásán a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. június 15-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A feladatairól azt írja az értesítő:

A miniszterelnöki biztos
a) részt vesz a Térség fejlesztésére vonatkozó koncepció kidolgozásában és végrehajtásában, valamint
b) ellátja a Térséghez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó fejlesztési források terhére támogatott projektek
megvalósításával összefüggő koordinációs feladatokat.

Tevékenységét a miniszterelnök irányítja, és államtitkári illetménynek megfelelő összegű díjazásra jogosult - ez egyébként nem rossz pénz, ahogy az mfor.hu május elején megírta, idén 35 százalékkal emelkedett is az államtitkári fizetés.

Bencsik János egyébként 20 éven át volt Tatabánya polgármestere, később a Nemzetgazdasági Minisztérium. majd a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára. Jelenleg Tatabánya és térsége fideszes országgyűlési képviselője. Életrajza itt olvasható.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.