1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Gigaüzletet kötöttek Amerikában, a Time Warnert 86,4 milliárd dollárért veszi meg az AT&T.

86,4 milliárd dollárért megvette az HBO-t is tulajdonló Tme Warner-t az AT&T. A számok alapján jó üzletet kötöttek, mert tavaly az HBO 40 millió új előfizetőt szerzett az USA-ban, és 142 milliót globálisan, amivel minden rekordot megdöntött, írta reggeli hírlevelében az Equilor.

John Stankley aki hosszú ideje az AT&T vezetője kijelentette, hogy az AT&T nem kíván passzív tulajdonos lenni, valamint elmondta, hogy nem kevés pénzt fognak az HBO-ba fektetni, ezzel kívánják segíteni a Netflix elleni piaci versenyben.

A Netflix áprilisi jelentése szerint a versenytárs 57 millió amerikai és 125 millió nemzetközi előfizetővel rendelkezett 2018 első negyedévére, és jóval többet költ tartalomra, mint az HBO. Ebben az évben 8 milliárd dollárt tervezett be tartalomra a HBO 2.5 milliárd dollárjához képest.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!