1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ma sem volt jó napja a fizetőeszköznek.

A forint 0,7-0,9 százalékkal gyengült szerdán a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.

Az eurót délután hat órakor 383,62 forinton jegyezték a kora reggeli 380,10 forint után, a dollár jegyzése 346,34 forintra ment fel 343,92 forintról, a svájci franké pedig 401,51 forintra 397,92-ről. Szerda délutáni jegyzésén a forint 1,2 százalékkal áll gyengébben a hét eleji kezdésnél az euróval, 1,7 százalékkal gyengébben a dollárral és 2,1 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Ha mostanában utazik, nincsen jó hírünk. Fotó: Depositphotos
Ha mostanában utazik, nincsen jó hírünk. Fotó: Depositphotos

A hó eleje óta a forint 2,9 százalékot veszített árfolyamából az euró, 1,4 százalékot a dollár és 5,2 százalékot a svájci frank ellenében. Az év eleje óta elért erősödéséből a svájci frank ellenében még 0,5 százalékot őriz a forint, de 4,0 százalékkal áll még erősebben az euróval, és 7,2 százalékkal erősebben a dollárral szemben.

Élőben frissülő, és további árfolyamokat laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalán talál. >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!