1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Szokatlanul erős a forint.

Erősebben zárja a hetet a forint a főbb külföldi devizákkal szemben, mint ahogyan nyitotta.

Egy euró 387 forintot ér, szemben a hétfői 387,9-cel, a dollárral szemben azonban még nagyobb teret nyert a hazai fizetőeszköz. Míg a zöldhasú egységét a hét első napján még a 360-as szint felett adták-vették, addig most már 356 közelében. A svájci frank még ennél is jobban gyengült, 397,8-ról 391,4 forintra.

Kérdés, megmarad-e a forint ereje kedd délután 14 óra után is - a Magyar Nemzeti Bank akkor jelenti be, hogy monetáris tanácsa mennyivel csökkentette a 7,75 százalékos jegybanki alapkamatot. 

További friss árfolyamokat itt találhat, laptársunk, a szintén a Klasszis Médiához tartozó Privátbankár részletes elemzéseit pedig itt olvashatja a témában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!