TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Szerdán tette közzé negyedéves számait a Wizz Air, amelyek az elemzői várakozásoktól elmaradtak.

A Wizz Air ma reggeli gyorsjelentésében 1,7%-al alacsonyabb negyedéves bevételekről számolt be, mint azt az elemzők várták. A realizált bevétel 553 millió euró lett a várt 563 millió euróval szemben. A vállalat menedzsmentje magabiztos az éves 310-340 millió eurós profitcél teljesíthetőségében. A bevételkiesést a cég az európai légiirányítás problémáinak számlájára írja, ugyanis 426%-al nőtt a vállalat járatainak törléseinek száma.

A Wizz Air árfolyamgrafikonon jól látható, hogy meghatározó támaszok húzódnak a 3 470-3 530 GBp-s tartományban, a zóna letörése esetén a 200 napos mozgóátlag (3 412 GBp) kerülhet tesztelésre rövid távon. Az indikátorok is lefelé mutatnak rövid távon, az MACD eladási jelzést adott, és az RSI is az 50-es szint alatt mozog.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.