2018. július 25. 08:46
mfor.hu

Szerdán tette közzé negyedéves számait a Wizz Air, amelyek az elemzői várakozásoktól elmaradtak.

A Wizz Air ma reggeli gyorsjelentésében 1,7%-al alacsonyabb negyedéves bevételekről számolt be, mint azt az elemzők várták. A realizált bevétel 553 millió euró lett a várt 563 millió euróval szemben. A vállalat menedzsmentje magabiztos az éves 310-340 millió eurós profitcél teljesíthetőségében. A bevételkiesést a cég az európai légiirányítás problémáinak számlájára írja, ugyanis 426%-al nőtt a vállalat járatainak törléseinek száma.

A Wizz Air árfolyamgrafikonon jól látható, hogy meghatározó támaszok húzódnak a 3 470-3 530 GBp-s tartományban, a zóna letörése esetén a 200 napos mozgóátlag (3 412 GBp) kerülhet tesztelésre rövid távon. Az indikátorok is lefelé mutatnak rövid távon, az MACD eladási jelzést adott, és az RSI is az 50-es szint alatt mozog.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.