TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A kormány ugyanis áldását adta arra, hogy péntektől vasárnapig autós könnyűzenei koncerteket lehet tartani.

A Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint amennyiben a rendezvényre vonatkozó jogszabályban, valamint az e rendeletben meghatározott feltételeket a rendezvény szervezője biztosítja, akkor az autós könnyűzenei koncert az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről meghozott március 16-ai, valamint a szabadtéri rendezvényekről szóló május 27-ei kormányrendeletektől eltérően megtartható.

Fotó: Budapest Park Fotó: Budapest Park

A kizárólag 3 napig, május 29-étől 31-éig hatályos mostani rendelet azt is definiálja, hogy az autós könnyűzenei koncert olyan élő előadás útján nyújtott zeneszolgáltatást főszolgáltatásként nyújtó rendezvény, amely során a közönség tagjai a rendezvény helyszínére jutás céljából használt személygépjárműben tartózkodnak a rendezvény során.

Valamint előírja, hogy a szervező határozza meg az autós könnyűzenei koncert látogatásának feltételeit, azokról tájékoztatni köteles a közönség tagjait. A feltételek betartatása a szervező felelőssége.

Blikk írta meg, hogy május 29-én Debrecenben, május 30-án pedig Székesfehérváron tart élő dalpremiert a Tankcsapda, amelynek keretében a közönség kocsikban ülve nézheti, ahogy a zenészek a színpadon zúznak, hasonlóképp, mint egy autósmoziban. Körülbelül egy bő órányi műsorra lehet számítaniDebrecenben a repülőtéren felállított körszínpadon lesz a koncert, amelyet nagyjából 600 autóból lehet figyelni. Székesfehérváron nem lesz körszínpad, és csak 300 kocsi fér majd el.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.