1p

Továbbra is stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ szerdán a honlapján.

Azt írták: a koronavírus örökítőanyagának szennyvízben mért országos átlagértéke - emelkedett koncentráció mellett - továbbra is stagnál. Hozzátették: a helyszínek döntő többségét stagnáló tendencia jellemzi, emelkedés Tatabányán, míg csökkenés Debrecenben volt tapasztalható a 42. héten.

Közölték azt is, hogy a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja Nyíregyházán és Pécsett a "magas", a többi mintavételi helyen pedig az "emelkedett" tartományba esik.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!