1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A legkisebb átadott összeg 10 ezer forint volt. 

A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) tavaly 287 eljárást folytatott le az egészségügy területén, amelyek közül 75 ügyben tettek feljelentést bűncselekmények gyanúja miatt - írja a hvg.  Az ügyekben 187 egészségügyben dolgozó, egy kormánytisztviselő és hét hivatásos szolgálati jogviszonyban lévő ember, valamint 291 állampolgár érintett.

A szervezet tavaly 11 olyan ügyben tett feljelentést, ahol – 10 és 800 ezer forint közötti összegű – hálapénz átadása történt.

Az NVSZ azt írta, hogy tavaly több olyan esetben intézkedtek a munkatársai, amikor egy-egy orvost vagy egy egész kórházi osztályt fenyegetett meg egy páciens. Volt, aki fenyegető üzenetet küldött egy orvosnak, de olyan is előfordult, hogy egy budapesti kórház szülészetére telefonált be többször fenyegetőzve egy férfi, mert az újszülött gyerekét a kórház a gyermekjóléti szolgálat döntése alapján a rossz körülmények miatt nem adta ki.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!