1p

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő szerint a május 1-jével startoló Komárom-Esztergom megyei új ügyeleti rendszer már most óriási nehézségekkel küzd. 

"Május elseje nemcsak a munka ünnepe, hanem például Komárom-Esztergom megyében az új - a Mentőszolgálat szerint már mindenhol rendkívül sikeres módon bizonyított - egységes alapellátási ügyeleti rendszer indulása is" - írja Kunetz Zsombor Facebook-posztjában.

Majd rámutat:

Azaz lenne, ha nem bukott volna meg meg csírájában.

"Ezt a Mentőszolgálat maga ismerte el azzal, hogy a Semmelweis Egyetemtől kért segítséget az ügyeleti rendszer beindításához. Amit a hazai egészségügy bástyája a Semmelweis Egyetem meg is tett, és a rezidens és szakképzőhely nyilvántartás oldalán megjelentetett egy felhívást".

Kunetz szerint ebből rögvest kiderül, hogy a vármegyében Tatabányán a májusi 31 napból "csak" 25 napra keresnek ügyeletes orvost, míg Esztergomban 16 napra.

"A tények azok tények, és tökéletesen mutatják be a hazugságokra épülő vármegyéket, várakat, bástyákat és persze a Mentőszolgálat menedzsmentjét" - teszi hozzá a szakértő.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!