2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Még öt napig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek.

Az Egészségértés Díjat az AIPM 2016-ban azzal a szándékkal bocsátotta útjára, hogy évről évre megtalálja, díjazza és bemutassa Magyarország legkreatívabb és legeredményesebb, egészségértést fejlesztő kezdeményezéseit.

Az idén december 1-jén záruló nevezési időszakban négy kategóriában mindösszesen 3,5 millió forint értékű díjat osztanak szét.

Az Egészségértés Díj elindításának célja, hogy az egészségértés fejlesztésére létrehozott programok alkotói az erőfeszítéseiknek megfelelő elismerést, a fejlődésükhöz szükséges anyagi támogatást és széles körű publicitást kapjanak. A díj elismeri és támogatja azokat a programokat és projekteket, amelyek újszerű megoldásokkal járulnak hozzá Magyarországon az egészségügyi ismeretek terjesztéséhez és az egészséges életmódot támogató kultúra fejlesztéséhez.

December 1-jéig még lehet pályázni! Fotó: Depositphotos
December 1-jéig még lehet pályázni! Fotó: Depositphotos

Az Egészségértés Díj pályázaton idén négy kategóriában lehet nevezni: külön indulhatnak az egészségügyi intézmények, illetve a civil szervezetek, valamint idén különdíjat kaphat a fiatalok egészségértését támogató legjobb projekt, és a korábbiaknak megfelelően – a közönségszavazás eredménye alapján – közönségdíj is kiosztásra kerül.

A pénzdíjak bruttó 750.000 és 1.000.000 forint között mozognak, a nyerteseket oklevéllel és plakettel is jutalmazza az AIPM.

A pályázatok leadásának határideje 2023. december 1. éjfél; ekkor kezdődik a közönségszavazás, ami 2023. december 10-én 20 óráig tart. Az eredményhirdetés pedig 2023. december 11-én kerül sor.

Az AIPM továbbra is várja az egészségértés fejlesztésének területén kiemelkedő munkát végző személyek és szervezetek jelentkezését, hogy decemberben ismét együtt ünnepelhessük az egészségügyi innováció és eredményesség elkötelezettjeit Magyarországon.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!