1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Népegészségügyi Központ közzétette, mekkora az örökítőanyag koncentrációja a szennyvízben.
 

Stagnálást mutat a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - ismertette az MTI a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ honlapjára csütörtökön feltett adatokat. Eszerint az év 27. hetében a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos szinten az előző héthez viszonyítva nem változott.

A tájékoztatás szerint a mintavételi helyek többségére is stagnáló tendencia jellemző, de emelkedő tendencia tapasztalható Nyíregyházán, Szegeden és Szolnokon, míg csökkenés látható Székesfehérváron és Tatabányán. A héten már csak öt vármegyeszékhelyen - Kaposváron, Kecskeméten, Szombathelyen, Veszprémben és Zalaegerszegen - volt kimutatási határ alatt a koronavírus örökítőanyag mennyisége - tették hozzá.

A közzétett adatok szerint a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja Budapesti déli részén az "emelkedett", Győrben, Pécsett, Szekszárdon, Szolnokon, Békéscsabán, Debrecenben, Nyíregyházán, Miskolcon, Egerben, Salgótarjánban, valamint Budapest központi és északi részén "mérsékelt", máshol az "alacsony" tartományba esik.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!