1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Így három nap alatt végigment a módosítás - ennyit arról, hogy a kormány megígérte a Bizottságnak: társadalmi egyeztetést követően fogad el jogszabályokat.

Hétfőn benyújtották, kedden megszavazták, szerdán ki is hirdették az egészségügyben működő szakmai kamarákról szóló törvény módosítását. A szerda éjszaka megjelent törvény a kihirdetését követő napon, azaz csütörtökön már hatályba is lépett, miután Novák Katalin államfő késlekedés nélkül aláírta. Egy korábbi interjúban egyébként arról beszélt: "Édesanyám, édesapám és a bátyám is orvos."

Ahogy arról korábban beszámoltunk: gyakorlatilag 24 óra alatt zéróra tette a Magyar Orvosi Kamra jogait a kormány.

A döntés értelmében megszűnt a kötelező orvosi kamarai tagság, a folyamatban lévő etikai eljárásokat pedig az orvosi kamara helyett az Egészségügyi Tudományos Tanács folytathatja le. A rendőrség pedig a biztonság kedvéért még nyomozást is indított a kamara ügyei miatt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!