1p

A „csodagyógyszer” reklámjában egészen meredek dolgokat állítottak.

A közlemény szerint visszaéltek a Magyar Orvosi Kamara elnökének nevével, miután Kincses Gyula nevével és fotójával reklámoztak egy készítményt, amely "serkenti a fiatal vörösvérsejtek termelését, és az erek tisztításában és javításában vesznek részt". Ez még nem minden, ugyanis a fogyasztókat durván megtévesztő szövegben egyúttal a Kamara elnökének halálhírét is keltették.

A Magyar Orvosi Kamara felhívja a figyelmet, hogy gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosi, gyógyszerészi konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók – emlékeztetett a MOK.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!