2p

2023. december 1-től fejlesztési igazgatóként Berényi Zsolt vezeti a Property Market fejlesztői csapatát. A szakember irányítja a cég lakó- és infrastruktúra, valamint a hotel- és irodafejlesztési területét is. A Property Market, a BudaPart városnegyed mellett, az anyavállalat Market Építő Zrt.-vel és leányvállalataival közösen, további két kiemelt fővárosi projektért is felel – a BEM Centerért és a Városliget mellett épülő Dürer Parkért.

Nem csak elismert és aktív piaci szereplővel, de egy igazi visszatérővel bővül a Property Market vezetői csapata: Berényi Zsolt korábban senior projektmenedzserként dolgozott már a cégnél, majd ezt követően a hazai ingatlanfejlesztési szektorban bővítette tapasztalatait, előbb a HB Reavis, majd a GTC akvizíciós és fejlesztési igazgatójaként. A kinevezésének köszönhetően a közel 20 éves ágazati tapasztalattal rendelkező szakember kezében összpontosul a Property Market lakó- és infrastruktúra, valamint a hotel- és irodafejlesztési területe. 

„Zsolt érkezése tovább erősíti a Property Market szakértői gárdáját, és tapasztalata révén még felkészültebben tudunk megfelelni a dinamikusan bővülő portfóliónk által támasztott kihívásoknak” – mondta Kiss Ákos, a Property Market ügyvezetője.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!