<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Sok múlik az üzemeltetésben, a bérlőkezelésben és a vagyonkezelésben is jártas szakembereken.

Klasszis podcast sorozatunk újabb ingatlanos epizódjában azt vizsgáltuk meg, hogy az irodaházak, bevásárlóközpontok, raktárak és hotelek piacán hogyan tud egyensúlyozni a tulajdonost és a bérlőt egyaránt kiszolgáló vállalkozás, jelen esetben szakmai partnerünk, a Cushman&Wakefield.

A podcast résztvevői balról jobbra: Rézsó István (Cushman&Wakefield), Budai Ágnes (Intrum), Lukács Zsolt (Erste Alapkezelő) és Mester Nándor (mfor)
A podcast résztvevői balról jobbra: Rézsó István (Cushman&Wakefield), Budai Ágnes (Intrum), Lukács Zsolt (Erste Alapkezelő) és Mester Nándor (mfor)

A nemzetközi ingatlan tanácsadó cég a vagyonkezelési részlegével igyekszik megoldani ezt a feladatot, ami egyébként igen szerteágazó. A fizikai üzemeltetés koordinációján kívül kezeli a bérleti szerződéseket, az adott irodaházra vagy más kereskedelmi ingatlanra vonatkozó hatékonyságjavító fejlesztési javaslatokat ad a tulajdonosoknak és a területek belső kialakításában is segédkezik, ami a bérlőknek jön jól.

Tartósan a magyar piacon a Cushman & Wakefield

A Cushman & Wakefield a világ egyik vezető ingatlantanácsadó vállalata, mely 1917-es megalakulása óta,  50 000 szakemberrel és 400 irodával, mára már 60 országban van jelen. A globális vállalat budapesti egysége 1993-ban alakult és azóta piacvezető ügynökségként van jelen a magyar ingatlanpiacon. 9 üzletággal, az ingatlanpiac minden szegmensét lefedi, kiemelkedő értéket teremt, bérlők és ingatlantulajdonosok számára.  2021-ben, globálisan az üzemeltetési, facility menedzsment, projekt menedzsment, bérbeadás, befektetési tanácsadás és más üzletágak 9,4 milliárd dollár bevételt termeltek.

A Cushman & Wakefield részről Rézsó István üzletfejlesztési vezető avatott be a titkokba. A bérlői oldalt Budai Ágnes, az Intrum Zrt. beszerzési és irodaüzemeltetési vezetője képviselte. Az ingatlan tulajdonosi oldalt pedig Lukács Zsolt, az Erste Alapkezelő ingatlan-és vagyonkezelési igazgatója. 

A beszélgetést itt hallgathatja meg:

..

Hogyan hallgassunk podcastet?

A podcastet a fenti lejátszóval az mfor.hu és a privatbankar.hu oldalán is meghallgathatja.

Az optimális podcast-élményhez a podkaszt.hu korábbi leírását idézzük.

A podkaszt lételeme hogy nem kell helyhez kötve hallgatni. Ezért legjobb élményt a eszközökön nyújtják, legyen az akár telefon, akár tablet. Ebből kifolyólag az ezen eszközökre írt programok is nyújtják a legtöbb szolgáltatást. Például:

- Saját kereshető adatbázis
- Lassított / gyorsított lejátszási sebesség
- Könyvjelzők, fejezetek
- Adásnaplók megjelenítése

Ezeket szinte az összes nagyobb lejátszó tudja, de attól függően hogy milyen eszközön szeretnéd hallgatni,  itt találhatsz párat induláshoz >>

Ezekben a lejátszókban megtalál minket Klasszis podcast néven! Május 10-étől kéthetente új adásainkkal is találkozhat ezeken a linkeken. Addig is:

A műsor oldala az Anchor FM-en >>

Kövessen és hallgasson minket Spotify-on! >>

Podcastünk az Apple Podcasts-en >>

A podcast RSS feedje itt található >>