1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Jóval meghaladta az ingatlanpiaci szakértők becslését a brüsszeli luxusingatlan.

 A magyar állam a belga főváros kormányzati és diplomáciai negyedében fekvő elegáns villát vásárolt 2021-ben, brüsszeli ingatlanosok korábban 5-7 millió euróra becsülték a vételárat, amelyhez még hozzájön 5,6 millió euró a felújításra, így a végső cech 15,6 millió euróra rúghat, amit a magyar adófizetők állnak. A Népszava szerette volna megtudni a pontos vételárat, amit a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely nem tudott elárulni. Később egy munkatársa árulta el a lapnak az összeget, mely

10 millió euró.

Az épület Magyarországnak a jövő év második felében esedékes uniós elnökségét fogja szolgálni, utána pedig kulturális házként megmaradhat a belga fővárosban. A lap információi szerint azonban inkább az Európai Unió jelenlegi irányát megkérdőjelező, nacionalista, populista politika népszerűsítését fogja szolgálni az EU székhelyén.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!