2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem csak jogi lépéseket tesz Gyurcsány Ferenc pártja, a vádoló polgármester lemondását is követeli.

Tovább csavarodik a szombati, Magyar Péter által szervezett tüntetés oldalvizén felkavart belpolitikai örvény. A megvádolt Jószai Attila bejelentette: a Demokratikus Koalíció (DK) Nagy János azonnali lemondását követeli Szigetszentmiklós éléről.

Jószai Attila itt-ott megfordult, de van ahol soahsem járt
Jószai Attila itt-ott megfordult, de van ahol soahsem járt
Fotó: Budapest és Környéke

„Nem történhet meg, hogy egy olyan polgármester haknizzon ellenzéki álcában, aki 6 milliós jutalmat kapott a fideszes képviselőktől azok után, hogy a Fidesz kezére játszotta a várost. Mert nem ellenzéki az, aki bevallottan a saját haverjainak adta oda az útkarbantartásra és őrzés-védelemre szánt közpénzeket, és fideszes módra meghívásos közbeszerzéseken gazdagítja barátait. Mi nem vállalunk közösséget olyan emberrel, akit bűnözői körök mozgathatnak a háttérből, aki Tasnádi Péterrel és társaival szervez rendezvényeket Szigetszentmiklóson. Nagy János nem lopásra és hazudozásra kapott felhatalmazást a választóktól, ezért az azonnali lemondását követeljük!" - jelentette ki a DK politikusa.

Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere azt állította Magyar Péter tegnapi tüntetésén, hogy Jószai Attila, a DK szigetszentmiklósi önkormányzati képviselője gyakran látogatja Kövér Lászlót a helyi házában.

Jószai Attila vasárnapi sajtótájékoztatóján elmondta: „soha nem jártam Kövér László házában, sőt soha nem beszéltem még vele sem ott, sem máshol. „Ezt hajlandó vagyok akár poligráfra, azaz hazugságvizsgálóra kötve is elmondani, hogy mindenki lássa: a Fidesz ellenzéki bőrbe bújt polgármestere hazudik" - fogalmazott a DK képviselője.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!