2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Élő tudósításunkban beszámoltunk a szigetszentmiklósi polgármester DK-val kapcsolatos állításairól is, amelyeket a DK hazugságoknak minősített, ezért beperelik Nagy Jánost. 

Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere a Magyar Péter által szervezett szombati tüntetésen színfalak mögötti politikai háttéralkukról, paktumokról beszél, amelyeket ellenzéki politikusok kötnek a kormánnyal. Mint mondta, civilként lett polgármester, de – ahogy fogalmazott – már az első napokban arra akarták rávenni a Demokratikus Koalíció (DK) emberei, ami ellen küzdött.

"Ezek ugyanazok" – mondta. "Ha nem vagy hű csicskája a mai politikai gépezetnek, neked véged: eltaposnak, lejáratnak" – tette hozzá. Azt mondta: "elég volt, sem megszokni, sem megszökni nem akar, küzdeni akar a hazájáért". Arról is beszélt, hogy a DK-s volt alpolgármestere szerinte rendszeresen látogatja Kövér Lászlót szigetszentmiklósi otthonában. Nagy fontosnak tartotta, hogy minél több civilt juttassanak be az önkormányzatokba.

A DK reagált, közleményüket szó szerint, változtatás nélkül közöljük:

"Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt mondta Magyar Péter mai rendezvényén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában.

Ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai Attila soha nem járt Kövér László házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében.

A Demokratikus Koalíció hazugságai miatt beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét. Nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – „ellenzéki” polgármesterként - a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére."

A tüntetésről készült videónkat itt nézheti meg:

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!