2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az eddiginél is durvábban támadja a magyar kormánypárt Brüsszelt és hazai politikai ellenfelet.

Az új plakát Ursula von der Leyent egy piros bőrfotelban ábrázolja. Az Európai Bizottság elnöke kvázi maffiafőnökként tűnik fel, akit – a Fidesz üzenete szerint – „alázatosan kiszolgálnak” az alábbi magyar politikusok:

Magyarország, 2024.
Magyarország, 2024.
Fotó: Mfor

A plakát szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke „migráció”, Karácsony Gergely főpolgármester „gender”, Magyar Péter, a TISZA vezére, a NER-rel szembefordult politikus pedig „háború” témában szolgálja ki Brüsszel igényeit. A plakáton feltűnik még Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége és a DK európai parlamenti képviselője is. Teszik mindezt – sugallja a plakát a Brüsszel feliratban elrejtett dollár jellel – pénzért.

A Fidesz azt az Európai Bizottságot támadja "egyébként", amely múlt decemberben több mint 10 milliárd euró, addig blokkolt uniós forrást szabadított fel Magyarország számára. (Laptársunk, a Privátbankár háttéranyagát az uniós pénzekről itt olvashatják.)

A fenti fotót a Balaton északi partján, Révfülöpön készítettük a hétvégén, de már Budapesten is találkoztunk ezzel a plakáttal.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez a plakátkampány mennyibe került, azt viszont igen, hogy három hónap alatt több mint 800 millió forintot égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában hasonló célokra: ennyiből támadták többek között Karácsony Gergelyt és Magyar Pétert.

A kormánypropaganda a közelmúltban lapunkat is a "dollármédiához" sorolta be. De mit szólunk mi mindehhez? Tényleg Audival járunk? És egyébként honnan van pénzünk? Erről is beszéltünk az Ez Viszont Privát podcastban: 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!