2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Újraszámoltatná a szavazatokat a Győrött vereséget szenvedett fideszes Dézsi Csaba András, aki a polgármesteri székért szintén elindult Borkai Zsoltot az MSZP trójai falovának nevezte.

A győri polgármester-választás eredményéről nyilatkozott a Kisalföldnek Dézsi Csaba András, aki Borkai Zsolt lemondása után, 2020-ban időközi választáson nyerte el a vármegyeszékhely polgármesteri címét, vasárnap azonban szoros küzdelemben kikapott Pintér Bencétől.

A választási honlap szerint a vereséget szenvedett Dézsi 440 szavazattal kapott kevesebbet Pintérnél, az érvénytelen szavazólapok száma pedig 987 volt. Dézsi a lapnak azt mondta:

„újra fogjuk számoltatni a szavazatokat”.

Pintérről azt mondta, szerinte „még nem alkalmas polgármesternek, sokat kell tanulnia és el kell kezdenie megtanulni a város ügyeinek intézését”. Hozzátette, biztos abba, hogy Borkai Zsolt indulása megzavarta a fideszes szavazóbázist, a korábbi városvezetőt pedig az MSZP trójai falovának nevezte.

Borkai Zsolt mint MSZP-s trójai faló?
Borkai Zsolt mint MSZP-s trójai faló?
Fotó: MTI / Krizsán Csaba

Budapesten nagyságrendekkel nagyobb szavazatszám mellett kisebb különbséggel szenvedett vereséget Vitézy Dávid Karácsony Gergelytől, előbbi szintén jelezte, a szavazatok újraszámlálását szeretné elérni. Ennek jogi nehézségeiről lapunk is írt.

A Fővárosi Választási Bizottság nem jogerős határozata már megállapította Karácsony győzelmét.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!