1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Nemzeti Választási Iroda hétfőn délelőtt nyilvántartásba vette a Fidesz és a KDNP közös listáját.

A Fidesz-KDNP adta le elsőként az európai parlamenti (EP-) választáshoz szükséges 20 ezer aláírást a Nemzeti Választási Irodában (NVI); az NVI hivatalosan nyilvántartásba vette a pártszövetség listáját – írta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hétfőn a Facebook-oldalán.

Nem sokkal hétfőn délelőtt 10 óra után az NVI oldalán is megjelent, hogy a két kormánypárt 63 fős közös listáját nyilvántartásba vették.

A listát – ahogy várható volt – nem a kegyelmi botrányba belebukó, azóta pedig magánéletét nyilvánosság elé teregető Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter, hanem egy „régi motoros”, Deutsch Tamás vezeti. Őt Gál Kinga, Gyürk András, Győrffy Balázs, Hölvényi György, Szekeres Pál, Ferenc Viktória, Vicsek Annamária, Győri Enikő és László András követi az első tíz helyen.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!