2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Pintér Bence, Győr új polgármestere közösségi oldalán fejtette ki véleményét Dézsi Csaba András, ex-polgármester utolsó intézkedései kapcsán. 

"Puccsra készül a város jövője ellen a június 25-i közgyűlésen Dézsi Csaba András leköszönő polgármester: még az októberi átadás-átvétel előtt gyorsan a Győr-Szol élére nevezné ki Németh Zoltán fideszes politikust, ráadásul több évre. Ez Dézsi hálája azért, mert Németh végigkampányolta neki az elmúlt heteket, egyben akadály a törekvésünk előtt, hogy rendbe rakjuk a közpénzek fekete lyukát, a Győr-Szolt" - írja Pintér Bence frissen megválasztott győri polgármester Facebook-oldalán. 

Majd így folytatja:

"A Győr-Szol a város legnagyobb cége, és ez a szervezet szorul rá leginkább a rendrakásra. A cég élén szerintünk nem megkérdőjelezhető tisztességű pártkatonákra, Dézsi-emberekre van szükség, hanem feddhetetlen, szakmai, konszenzussal kinevezett vezetésre, akiknek már a személye is garancia arra, hogy nem folytatódik a cégnél az a lopás, ami eddig jellemző volt.

Felszólítom a mandátumának végét kitöltő közgyűlés független, ellenzéki és fideszes képviselőit, ha tényleg a közgyűlés elé kerül ez a javaslat, ne szavazzák meg azt. A megszavazásával ugyanis ismét szégyent hoznának városunkra, és akadályoznák a győriek választáson kinyilvánított akaratát, ami szerint elég volt Dézsi Csaba Andrásból és az olyan embereiből, mint Németh Zoltán".

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!