1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bácsszőlős polgármestere egyszerűen beköltözött az EU-s pénzekből felújított orvisi rendelőbe. Most hivalati visszaélés miatt nyomozást rendeltek el.

Hadházy Ákos a következőket írja:

Hivatali visszaélés miatt elrendelték a nyomozást Bácsszőlős polgármestere ellen, aki egyszerűen beköltözött az EU-s pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba (mert orvos az nincs)

Persze mivel a polgármester hűséges alattvalója és aktivistája a Fidesznek, a rendőrség nem fogja elsietni ezt a "bonyolult" ügyet. Így a polgármester elindulhat a választáson s meg is nyerheti azt, elég lesz majd lemondani évek múlva, amikor elítélik.

Az országban az elmúlt hetekben megindult valami. De tudnunk kell: valódi változás csak akkor lesz, ha az EU-s támogatásokkal megvett/megzsarolt polgármesterek aktivista hálózatát ellensúlyozó valódi ellenzéki hálózatot hozunk létre.

A „sehononnai bitang emberről" korábban a 24 is tudósított.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!