2p

A Demokrtikus Koalíció és a Párbeszéd - Zöldek már reagált is a miniszterelnök szavaira. 

"Orbán Brüsszel elfoglalásáról álmodik, miközben még Budapestet sem sikerült neki. Nem is fog, mert a magyarok a gyerekek oldalán állnak, míg Orbán Viktor a pedofilokén. Ki fogjuk söpörni az orbáni pedofilhálózatot és az Orbán-rendszert!" - írja a Demokratikus Koalíció rövid közleményében. 

Orbán Viktor 2024. március 15-én a Nemzeti Múzeum lépcsőjén. Fotó: MTI
Orbán Viktor 2024. március 15-én a Nemzeti Múzeum lépcsőjén. Fotó: MTI
Fotó: MTI

A Párbeszéd - Zöldek pedig ezt írta Facebook-oldalán:

"Orbán Viktor amatőr történész zagyva, uszító, paranoid beszéde egyformán volt méltatlan a márciusi hősökhöz és Magyarország valamennyi állampolgárához. A megfásult, bomlott elméjű stand up-sztárra hasonlító miniszterelnök korrupt, hazug, pedofilmosdató rendszere politikailag megbukott".

Frissítés: Donáth Anna, a Momentum elnöke az ATV-hez eljuttatott közleményében azt írta Orbán Viktor beszédére, hogy totális valósághamisítás és üres magyarkodás. "Totális valósághamisítás. Üres magyarkodás. Kocsmai kardcsörtetés" - fogalmazott, hozzátéve, hogy a nemzeti ünnepen sincs őszinteség és szembenézés. Donáth szerint az ország külpolitikailag elszigetelődött, a gazdaság nem tud teljesíteni, mert megfojtja a korrupció és a jogállam hiánya. Donáth azt írta, "a szociális katasztrófa felé menetelünk, miközben a kegyelmi botrány végleg megmutatta, hogy milyen erkölcs és milyen emberek vezetik az országot."  "Ég a tető, roskadoznak a falak, áznak az alapok, a miniszterelnök pedig Brüsszelt akarja elfoglalni. Miközben az ő rendszere fenyegeti a magyarok szabadságát, és szövetségese, Putyin Európa békéjét, aközben katedrálisokról, Sorosról, brüsszeli gyárszalagról hadovál" - írta, majd kijelentette, hogy Orbán Viktor minden gesztusa '48 ideáinak tagadása, és vele már nem lehet megjavítani a rendszert.

Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa a Facebook-oldalán teljesen kiakadt a kormányfő beszéde miatt. "Orbán Viktor amatőr történész zagyva, uszító, paranoid beszéde egyformán volt méltatlan a márciusi hősökhöz és Magyarország valamennyi állampolgárához” - írta, hozzátéve, hogy "a megfásult, bomlott elméjű stand up-sztárra hasonlító miniszterelnök” korrupt, hazug, „rendszere politikailag megbukott"

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!