2p

A Fidesz főpolgármester-jelöltjének visszalépése után élesedik a közdelem a két jelölt között. Karácsoy személyesen ragasztott, Vitézy rongálónak tartja.

Karácsony Gergely péntek esti utolsó kampányrendezvényét a Szabadság hídon tartotta. A főpolgármester megkérte híveit, hogy ragasszák át Vitézy Dávid plakátjait, amit személyesen is megmutatott a Facebook oldalára feltett videója szerint.

A budapesti főpolgármester, Karácsony Gergely a tettek embere
A budapesti főpolgármester, Karácsony Gergely a tettek embere
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

 

„Vitézyvel a Fidesz át akar verni. Ne hagyd!” – üzente a narancs színű átragasztó csíkkal Karácsony.

Vitézy Dávid kommentben reagált Karácsony posztjára – amit a HVG ismeret:

“Értem én, hogy semmilyen mondanivalód nem maradt a városról, de a plakátrongálás méltatlan Budapest főpolgármesteréhez, mindahhoz, amit ez a munkakör megtestesít. Képzeljük el egy pillanatra, mi lenne, ha én tennék Karácsony=Gyurcsány matricákat a plakátjaidra, Főpolgármester úr. Választási csalást kiáltanál, rohannál panaszkodni minden létező kamerának, hogy a Budapest köztársaságban ilyet nem lehet. Jó, hogy a kampányhajrában megmutatod ezt az oldaladat: mindenki számára világos lehet ugyanis, hogy a pártpolitikai acsarkodás logikáján Budapestet nem lehet sikerrel vezetni, változás kell.”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!