1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A legnagyobb tétel a hangosítás volt.

A hvg.hu vette észre, hogy megjelent a Tisza Párt oldalán a részletes elszámolás arról, hogy az áprilisi, Kossuth téri Magyar Péter-nagygyűlés több mint 28 millió forintba került.

A cikk szerint a párt működésének részletes elszámolását tette közzé, a beszámolót az április 6-án, a Kossuth téren tartott nagygyűléssel kezdték.

Az elérhető információk szerint a rendezvény legnagyobb tételét a hangosítás jelentette, ez közel 16 millió forintra rúgott, míg egyéb technikai kiadások nagyjából 8 millió forintba kerültek. Azt a hvg.hu is észrevette, hogy bár a kiadási oldalt tényleg rendkívül részletesen elszámolták, a finanszírozás forrásának kérdését elintézték azzal, hogy a fedezet adományokból jött össze.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!