1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Fővárosi Nyomozó Ügyészségre érkezik Magyar Péter, ahova elkísérik a jogi képviselői, többek között dr. Bárándy Péter, volt igazságügyi miniszter.

Magyar Péter ígérete szerint ha az ügyészség a Völner-Schadl (és társai!) ügyben kívánja őt meghallgatni, akkor elmondja a hatóságnak a rendelkezésére álló összes információt és ezt követően a nyilvánosságot is tájékoztatja a történtekről, ami után a kormány nem tehet mást, minthogy lemond.

Itt követheti:

Magyar Péter szerda délelőtt 10 órakor bement az ügyészség épületébe, várhatóan a kihallgatás után elárulja, hogy mi történt bent. Hatalmas a sajtóérdeklődés és a támogatói is szép számban megjelentek és biztatták a politikust. 

Minden állításomat bizonyítani tudom, többfajta bizonyítékkal is

– jelentette ki.

Meghallgatása után, amint konzultált ügyvédeivel, ismét sajtótájékoztatót tart. Előfordulhat ugyanakkor, hogy az ügyészség kérésére nem hozhat majd nyilvánosságra bizonyos információkat, ezt jelezni fogja. Azt ígérte, hogy a kihallgatás után újságírói kérdésekre is válaszol majd. Élő közvetítésünket folytatjuk, amint Magyar Péter kijön az épületből.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!