2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nekiment a kormányfőnek, családjának és Magyarország leggazdagabb emberének Magyar Péter. Az ellenzéket is hevesen bírálta.

Egy órával a kezdés után mondta el beszédét a Tisza Párt alelnöke a vasárnapi debreceni nagygyűlésen. Magyar Péter közös cselekvésre szólította fel híveit és minden magyar demokratikusan gondolkodó állampolgárt. Anyák napját felhasználva a családalapítás megkönnyítését ígérte és felrótta a kormánynak, hogy 2013 óta nem emelte fel a családi pótlékot. 

"Azonnal a duplájára emeljük a családi pótlékpot és inflációkövetővé fogjuk tenni, ha a Tisza Párt megbízáshoz jut" - mondta nagy üdvrivalgás közepette.

Ezután így folytatta, utalva a 20 év alatt kapott 40 ezer milliárd forint uniós forrás ellopására:

"Feloszlatjuk az Orbán-Tiborcz-Mészáros részvénytársaságot"

Külön kitért a helyi fideszes főnök, Kósa Lajos volt polgármester  "tevékenységére". Azt mondta, hogy szégyelje magát, és felszólította a lemondásra és a politikai életből való távozásra.

"Kelet vagy Nyugat? Türkmenisztán vagy Európa? Megosztottság vagy megbékélés?" - kérdezte, mire a tömeg Európa, Európa skandálásba kezdett.

Sorsdöntő választás előtt állunk, mondta és további erős fizikai jelenlétre szólította fel a jelenlévőket az országban és az online térben egyaránt.

"Június 9-én beverünk egy hosszú vastag szöget a NER koporsójába" - üzent a kormánypártoknak is.

Megerősítette, hogy a Tisza Párt a béketárgyalások mielőbbi elkezdését szorgalmazza az ukrajnai háború befejezése érdekében.

A politikus nem kímélte az ellenzéket sem, kifejezetten a Demokratikus Koalíciót és Gyurcsány Ferencet bírálta az elkövetett politikai és gazdasági hibáiért. 

Magyar Péter a demonstráció végén ismét bejelentette: június 8-án nagy tömeggyűlést fognak tartani a budapesti Hősök terén, ami várakozási szerint a rendszerváltás utáni legnagyobb ilyen megmozdulás lesz.

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!