3p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Tisza Párt vezére erről Facebook bejegyzésében ír. Hozzátette, nem is lepődik meg már ezen, hiszen Mészáros Lőrinc sejlik fel tulajdonosként a háttérben, amit mostanra már nem is tagadnak.

A legjelentősebbé vált ellenzéki párt vezetője szerint:

„A kampány során minden listavezetővel címlapon közöltek videóinterjút, Rónai Egon riporter kérdéseivel. Van olyan mérhetetlen támogatottságú párt, amelynek listavezetője többször is kapott lehetőséget. A TISZA Pártot, mint a legnagyobb ellenzéki pártot az Index nem kereste, ezért felvettem a műsor szerkesztőivel a kapcsolatot, mára ígértek visszajelzést. Az imént közölték, hogy a választás után tudnak számunkra műsoridőt biztosítani. A nagymúltú Index immáron az új Origová, a rogáni propaganda megbízható fogaskerekévé vált. Persze eddig is látszott mindez az alákérdezős Mészáros interjúnál és akkor is, amikor a TISZA Párttal kapcsolatos rogáni hazugságokat a címlapon hozták, a pozitív híreket, pedig minél jobban elrejtve, de mégis szomorú látni, hogy egy nagymúltú, szebb napokat látott internetes hírportál hogyan jut szép lassan a »köz«média szintjére.”

Magyar Péter azt is javasolja, hogy aki a valóságot akarja megtudni, az ne az Indexet olvassa.

Az új Index több volt munkatársa egyébként azt állította korábban a Media1-nek - idézi fel a híroldal - hogy Rogán Antalék a Karmelitából különféle utasításokat adnak a lapnak és telefonos kapcsolatban állnak a lap főszerkesztőjével, Fekete-Szalóky Zoltánnal. Az Indexet tulajdonló Indamedia szerint azonban teljesen természetes, hogy kapcsolatban állnak vezető politikusokkal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda pedig híresztelésnek nevezte március elején a Media1 érdeklődésére az új Index több volt munkatársának állítását.

Érdekesség, hogy mint arról szintén a Media1 beszámolt, nemrég Magyar Péter testvére, Magyar Márton, a Tisza Párt egyik fontos munkatársa az Indexet tulajdonló Indamedia egyik munkatársa volt: az Economx című portálnál tevékenykedett újságíróként, még áprilisban is jelentek meg tőle írások.

Reagált az Index

A Media1 azt is hozzáteszi, hogy Magyar Péter Facebook-oldalán reagált az Index.hu a politikus állításaira, és a szerkesztőség nevében valaki azt írta kommentben:

„Kedves Magyar Péter!

Az elmúlt időszakban 480 anyagban foglalkoztunk Önnel, ill. a Tisza Párttal, csak ma 5 külön cikkben (egyetlen parlamenten kívüli pártról sem írt még ennyi alkalommal az Index). Beszámoltunk az Ön által szervezett demonstrációkról, elmentünk oda, ahová Ön hívott minket, készítettünk videókat (eddig összesen 7-et, és szombaton lesz a 8.), interjúkat. Mindent tényszerűen közöltünk, amiért az utóbbi időben mások Tisza Párt-propagandista sajtóorgánumnak titulálják szerkesztőségünket – ezeket már csak abszurditásuk miatt sem kommenteljük, de mivel hol ide, hol oda sorolják szerkesztőségünket, így örülünk, hiszen ez azt jelzi, hogy sikerül középen maradnunk. Rónai Egon az Ön által említett videóinterjút a listavezetők csupán egy részével készítette el, közel sem mindenkivel, a legnagyobb frakcióval rendelkező párttal sem. Természetesen, ahogy eddig, úgy ezután is az olvasókra bízzuk, mely portált választják tájékozódásul.”

Magyar Péter erre úgy reagált: „ennek a fele sem igaz természetesen”.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!