1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Szürreálisnak tartja az egészet.

Magyar Péter már a sajtótájékoztató közben reagált arra, hogy a Fővárosi Nyomozó Főügyészség megszüntette a nyomozást a korábbi feleségével, az akkori igazságügyminiszter Varga Judittal folytatott beszélgetése hangfelvételének ügyében. A felvételen Varga Judit egyebek mellett elmondta, hogy Rogán Antalék belenyúltak az ügyészségi iratokba.

A Tisza Párt alelnöke, leendő európai parlamenti képviselője azt írta a Facebookon: szürreálisnak tartja a sajtótájékoztatót, ami mintha az 1950-es évekbe repítene minket vissza. "Ami eddig a sajtótájékoztatón elhangzott, az részben hazugság, részben szándékos félreértelmezése a hangfelvételen elhangzottaknak és az ügy körülményeinek.

A sajtótájékoztatót követően részletesen cáfolni fogom az ügyészség állításait" 

- írta Magyar Péter.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!