2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Magyar Péter azt kérdezi a támogatóitól, hogy legyen-e uniós parlamenti képviselő. 

Rengeteg megkeresést kaptam azzal kapcsolatban, hogy felveszem-e az európai képviselői mandátumomat. Korábban azt nyilatkoztam, hogy nem szerepel a terveim között, hogy európai parlamenti képviselő legyek. Azóta azonban sokan (többek között a Tisza Párt közössége, befolyásos európai politikusok és a tanácsadóim is) próbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Ahogy az európai parlamenti lista kialakításánál, itt is számítunk a közösségünk kollektív bölcsességére - írta hétfőn reggel Magyar Péter a párt oldalán, egyben szavazásra kérte az érintetteket. 

Az emberekhez fordult
Az emberekhez fordult
Fotó: Facebook / Magyar Péter

Felsorolja azokat a szempontokat, amelyek az uniós parlamenti képviselői poszt mellett szólnak. Szerinte erópai parlamenti képviselőként felszólalhat a magyar Országgyűlésben, így közvetlenül kérdezheti azokat, akik egyébként minden módon megpróbálnak kibújni a válaszadás alól. Komoly nemzetközi kapcsolatokat tudna kialakítani néppárti delegációvezetőként, valódi beleszólási lehetőség lenne az uniós döntéshozatali folyamatokba.

Közölte: "Kérlek Benneteket, hogy a fentiek fényében szavazzatok igennel vagy nemmel. Ahogy ígértem, bármi is lesz a döntésetek, azt tudomásul veszem. Kérlek, ti is vegyétek tudomásul a többség döntését."

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!